Dikke kok 2

Dikke kok 2

Dikke dames 2

Dikke dames 2

Dikke kok 1

Dikke kok 1

Dikke dames 1

Dikke dames 1

Eerste schilderij

Eerste schilderij

Mijn apen in het AMC

Mijn apen in het AMC

dinsdag 18 januari 2011

Opkikker

17/01/2011

Van de week zei een verpleegster tegen me; zou je het niet leuk vinden om nog even iets leuks te doen voordat je er tegenaan gaat? Nou daar had ik natuurlijk wel zin in en binnen no time was het geregeld. Ze hadden stichting Opkikker erbij gehaald en tegen ze gezegd wat me wel leuk leek maar voor de rest was alles een verassing. Ik wist 1 ding en dat was dat Thessa erbij zou zijn want die hadden ze opgebeld. Zondag  kwam ze logeren en we werden samen met mama om half 10 opgehaald door de 2 vrijwilligers van Opkikker. We gingen met de auto naar Almere en daar gingen we naar de bios. Ik wou heel graag een keer een 3d film zien en ze hadden geregeld dat de hele bioscoop voor ons alleen was. Best apart is het om s'ochtends naar de film te gaan.We kregen van die mooie brillen op en heerlijke popcorn en toen keken we naar Narnia. Was echt een leuke film vooral door die 3d effecten. Daarna gingen we om half 2 lunchen in de mac, ook in een vip room want ik mag door mijn lage weerstand niet bij veel mensen. Daar hebben we lekker veel gegeten en de mensen van die mac waren ook heel aardig. Toen gingen we weer met de auto verder. We hadden geen idee waar we naartoe gingen maar opeens stond er vliegveld. Dat was in Hilversum. We kregen daar een helikoptervlucht boven het Gooi, was echt super tof! Je kunt maar met 2 passagiers in de helikopter dus ik mocht 2 x, 1 x met mama en 1 x met thes. De helikopter bestuurder wees aan waar linda de mol, marco borsato, gordon enz. wonen. Toen dat klaar was zei 1 van de vrijwilligers: kijk is naar buiten. En daar stond een 10 meter lange disco Hummer limousine!!! We liepen erheen en de muziek stond echt keihard, dat was wel heeeeeeel gaaf. We hadden die limo voor ons 3en alleen en op de snelweg maakten mensen vanuit hun auto gewoon foto's ervan. Thessa werd halverwege afgezet en reed met de opkikkerauto naar t station. Het was inmiddels 5 uur en we gingen naar het restaurant waar we gingen eten. Daar stonden mijn tante oom en nicht, zij gingen ook nog even mee een stukje rijden en daarna gingen we naar binnen. Ik zat eigenlijk nog vol van de mac maar het was een wok-restaurant dus dan kun je je weeer lekker volproppen. Dat deed ik ook want de dag erna ging ik onder narcose en dan mag je de hele tijd niks eten en drinken.Het was heel erg gezellig en lekker en toen we terug in het ziekenhuis kwamen zat ik echt bomvol! Om 9 uur lag ik volgens mij al in bed, zo moe was ik. Maar het was wel echt een suuuuper leuke dag!



18/1/11
Vandaag was het wakker worden wel het tegenovergestelde van gister. Ik dacht alleen maar aan de uitslag van de beenmergpunctie die ik aan de eind van de middag zou krijgen. Zou hij wel goed zijn.. Als mijn beenmerg helemaal vol zou zitten met leukemiecellen zouden ze niet eens aan de transplantatie beginnen dus ik werd al zenuwachtig wakker. Ik was gelukkig al om half 11 aan de beurt voor de beenmergpunctie. Onder narcose gaan vind ik nooit zo erg. Eigenlijk is het wel grappig dat je dan opeens in slaap valt. Ik kreeg ook meteen een zonde-infuus onder de narcose. Daar geven ze voeding door als je zelf niet meer kan eten. Nu kan ik nog heel goed eten maar ze zeggen dat het met een transplantatie altijd wel nodig is om extra voeding te geven door dat infuus. Ik wer wakker met dat ding in mijn neus en het deed me zeer. Gatver. Je voelt hem helemaal in je keel en maag en neus zitten maar ze zeggen dat je daar na een dag al aan gewend bent dus het zal wel..
Net heb ik de uitslag van de bmp gekregen en hij was helemaal schoon, dat betekent dat er geen leukemiecellen te vinden waren dus dat is wel heel erg fijn! Ik was me opgelucht toen mijn arts dat vertelde! Morgen ga ik over naar de isolatiekant en dan gaat donderdag echt alles eindelijk beginnen..

2 opmerkingen:

  1. Heey, Superfijn te lezen dat er niets is gevonden in je beenmerg!!! en ook echt Super VET dat, dat van gister geregeld was!!! ben wel jaloers!! Ik denk echt fucking veel aan jou!!! echt super veel sterte! XXXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Sophia,
    Je bent Sterk en wijs! Echt, heb veel bewondering voor je!
    Wat moet jij je een princesje gevoeld hebben maandag? Geweldig! Lieverd, ik blijf je volgens via je blog en wens je voor de komende tijd het aller beste toe. Henna

    BeantwoordenVerwijderen