Follow by Email

Dikke kok 2

Dikke kok 2

Dikke dames 2

Dikke dames 2

Dikke kok 1

Dikke kok 1

Dikke dames 1

Dikke dames 1

Eerste schilderij

Eerste schilderij

Mijn apen in het AMC

Mijn apen in het AMC

dinsdag 1 maart 2011

THUIS

eeeeeeindelijk mochten we dan. we waren afgelopen weekend al met weekend verlof maar zaterdag nacht kreeg  ik opeend heel erg botpijn waardoor we midden in de nacht weer terug gingen naar het ziekenhuis. dat was wat minder maar gelukkig ging de botpijn weer weg. we zouden maandag helemaal naar huis mogen maar ik heb al een week een blaasontsteking. maandag was die opeens veel erger waardoor ik nog wat onderzoeken moest doen en het beter was om nog een nachtje te blijven. ik moet nu zo veel mogelijk drinken om het virus eruit te plassen maar dat kan nog wel een paar weken duren. het is wel verschrikkelijk irritant want ik moet elk uur wel naar de wc. gelukkig maakt het niet uit of ik nou thuis plas of in het ziekenhuis dus vandaag mochten we dan echt! het was een hele volksverhuizing en alle spullen pasten maar net in de auto. we lieten de helium balonnen buiten los en dit keer bleef hij niet haken aan het ziekenhuis zoals de vorige keer. dat moet een goed teken zijn haha. nu maar hopen dat het allemaal goed blijft gaan. ik moet vast nog wel een keer opgenomen in het ziekenhuis als ik een virus of infectie oploop maar dat is dan maar voor een weekje ofzo. ik moet nu heel rustig aan doen en rustig thuis herstellen. ik mag ook nog heel lang niks. niet in winkels of school. en iedereen die langs komt mag echt niks onder de leden hebben. een verkoudheid kan er bij mij al voor zorgen dat ik terug moet naar het ziekenhuis. ik moet 2 keer per week op controle in utrecht voorlopig. ik ga nu maar weer verder met spullen uitpakken en daarna lekker pizza eten(:

2 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk dat je weer thuis bent, al was het denk ik wel even schrikken met de botpijn, dat is zo pijnlijk en dan ook nog eens die heftige blaasonsteking, dat waren echte ven tegenvallers...maar wat heb je een geweldige prestatie geleverd met dit alles, je bent een kanjer!!!
  Geniet maar lekker van het weer thuis zijn en je nieuwe kamer en ik hoop dat die blaasonsteking snel weg zal zijn en je je snel goed zal voelen.

  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sophia, even laten weten dat ik je neit vergeet maar het laatste kaartje wat ik naar het ziekenhuis had gestuurd kwam weer terug omdat je naar huis bent gegaan en ik dat adres niet had. Dus sorry dat er deze week geen kaartje was...Ik hoop dat je geniet van het thuis zijn en dat het goed met je gaat.

  Veel liefs,
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen