Follow by Email

Dikke kok 2

Dikke kok 2

Dikke dames 2

Dikke dames 2

Dikke kok 1

Dikke kok 1

Dikke dames 1

Dikke dames 1

Eerste schilderij

Eerste schilderij

Mijn apen in het AMC

Mijn apen in het AMC

maandag 7 maart 2011

En weer terug in het ziekenhuis

Ik ging naar huis met het bk-virus. dat is een virus in je blaas wat lijkt op een blaasontsteking. alleen zijn virussen niet te behandelen, dat moeten de t-cellen oplossen. omdat ik geen t-cellen heb gaat dat een beetje moeilijk dus moest ik 1000 keer naar de wc. een paar dagen is dat vol te houden maar nu na 2 weken word ik er echt gek van. vandaag moest ik voor controle naar het ziekenhuis en we hadden voor de zekerheid al een tas met spullen ingepakt. door dat virus zijn ook mijn nierwaardes vrslechterd dus moest ik sowieso blijven voor observatie. ze gaan zo een echo maken en ik krijg waarschijnlijk een katheter zodat ik misschien eindelijk weer een nachtje kan slapen. ik weet niet precies voor hoelang ik weer in het ziekenhuis moet blijven maar ik hoop dat ik snel weer naar huis mag.. voorlopig blijft het elke keer weer spannend met alle complicaties die er nog kunnen komen dus ik ben er nog lang niet maar gelukkig doen mijn donorcellen het nog steeds goed en dat is het allerbelangrijkst:) nu ga ik  lekker gtst kijken even afleiding.

4 opmerkingen:

 1. Hé wat een ontzettende pech, ik hoop dat ze je snel van dat virus af kunnen helpen zodat je je snel weer beter zult voelen, want zo vaak naar het toilet moeten is een ramp....Heel veel beterschap.

  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi meissie, wat een gedoe weer zeg! hoop dat het allemaal snel weer beter gaat zodat je weer lekker naar huis kan :) veel beterschap!!

  xxx Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé lievie,
  Potverdepotverdikkie wat een gedoe weer allemaal maar dat het niet zomaar over zou gaan dat hadden we wel kunnen verwachten. Maar toch goed balen dat je weer in het ziekenhuis bent. Ik hoop dat ze je weer snel oplappen zodat je weer gauw naar huis mag. Wel super dat de donorcellen het nog zo goed doen.
  Dikke knuffel en kus,
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai lieve nicht!!

  Wat krijg je toch veel te verduren de laatste weken! Vervelend dat je toch af en toe een nachtje in het ziekenhuis moet blijven! Laten we hopen dat je zo snel zal herstellen dat je straks in de zomer weer lekker op pad kan met je vriendinnen en leuke dingen kan ondernemen! Ik hoorde van mam dat je kamer in iedergeval heel mooi is geworden! Blijf vooral aan alle mooie dingen denken ondanks de downs die je moet doorstaan!

  Hele dikke kus en knuf van ons!!

  BeantwoordenVerwijderen