Follow by Email

Dikke kok 2

Dikke kok 2

Dikke dames 2

Dikke dames 2

Dikke kok 1

Dikke kok 1

Dikke dames 1

Dikke dames 1

Eerste schilderij

Eerste schilderij

Mijn apen in het AMC

Mijn apen in het AMC

zondag 6 februari 2011

dag 9

Het is nu alweer 9 dagen na de transplantatie en het wordt wel weer is tijd voor een nieuwe blog. Deze week ging heel erg goed. Ik heb wel last van wondjes in mijn mond dor de chemo maar met paracetamol lukt het nog wel om te blijven eten. Ik ben een enorme vreetzak dus alles wat niet al te zout is gaat er nog in. Ik ben ook nog steeds niet aan de sonde-voeding dus daar ben ik wel blij mee. Afgelopen woensdag was rach er. Ik had al de hele week zin in pizza dus die gingen we bestellen. Ik heb wel geluk dat de voedingregels aangepast zijn sinds 1 januari want daarvoor mochten al die dingen zoals pizza bestellen en macdonalds niet. Het waren enorme pizza's en onwijs lekker. Daarna gingen we een filmpje kijken en toen was de dag alweer om.Vrijdag kwam Thessa langs. Dat was super gezellig en het was ook wel even nodig dat ik weer even kon kletsen met mensen van mijn eigen leeftijd. Ik ben zo gewend geraakt aan het ziekenhuis dat je bijna niet meer weet hoe het normale leven gaat.
We hadden ook een doktersgesprek en tot nu toe zijn ze tevreden dus dat is mooi. Dit weekend was het even tijd voor een relax weekend. Ik had een keertje geen zin in school maar wel om te schilderen. De pedagogische medewerksters vroegen aan me of ik een schilderij kon maken voor een voetbalclub door wie ze worden gesponsoord. Ik lig op de afdeling Giraf en dacht aan een paar giraffen die aan het voetballen zijn. Hij is bijna af, dit is hem:

Voor de rest heb ik het hele weekend 24 gekeken en net was mijn tante er nog. Ik hoop dat het zo goed als nu blijft gaan maar elke dag kan weer anders zijn. Ik ga nu lekker tv kijken, doeiiii

1 opmerking:

 1. Super fijn te horen dat het zo goed gaat!!!
  en je schilderij is erg leuk geworden!!
  echt heel veel sterkte verder weer ;)
  XXXXX
  Sander

  BeantwoordenVerwijderen